Ofertă de finanțare conversie profesională

Universitatea „Valahia” din Târgoviște vine în sprijinul cadrelor didactice din învățământul secundar (liceal) care doresc să urmeze studii de conversie profesională (2 ani) în condiții de finanțare prin intermediul Proiectului ROSE (Romania Secondary Education Project), proiect ce își propune prin intervenții la nivelul liceelor și al universităților de stat, precum și prin intervenții la nivelul întregului sistem de învățământ preuniversitar, să contribuie la reducerea abandonului în învățământul secundar și terțiar și la creșterea ratei de promovare a examenului de bacalaureat și a celei de tranziție către învățământul terțiar.

Potrivit proiectului fiecare cursant care predă în învățământul liceal va beneficia de o finanțare de până la 500 euro/semestru, universitatea noastră fiind unul dintre partenerii ministerului în cadrul acestui proiect.

Pentru a beneficia de acest proiect este necesar să vă înscrieți la cursurile de conversie din oferta noastră educațională, până pe data de 19 septembrie 2022.

Informații privind admiterea la cursurile de conversie se regăsesc la adresa: https://admitere.valahia.ro/sectiune/10/conversie-profesional