Preinscriere Online


Începând cu data de 12 MAI 2020 candidații se pot preînscrie online în vederea participării la examenul de admitere la facultățile din cadrul Universității Valahia din Târgoviște.

Preînscrierea necesită completarea unui formular online.

Alegând preînscrierea online, veți completa o singură dată formularul electronic de înscriere, urmând ca în perioada de desfășurare a concursurilor de admitere să finalizați procesul și să trimiteți aplicația pentru validare personalului din cadrul universității.

Preînscrierea vă permite introducerea următoarelor categorii de date: date personale, date referitoare la domiciliu, date referitoare la studiile preuniversitare (absolvite sau in curs), date referitoare la programele de studii pe care doriți să le urmați în cadrul Universitatii Valahia din Targoviste.

În această etapă înregistrarea unui dosar presupune colectarea parțială a datelor indicate în paragraful precedent și se finalizează prin apăsarea butonului SALVEAZA PREINSCRIEREA si afișarea mesajului “Va informam ca procesul de preinscriere a fost finalizat. Va multumim pentru interesul pe care il aveti pentru a fi student al Universitatii Valahia din Targoviste si avem rugamintea de a verifica site-ul universitatii in permanenta pentru noi informatii."

Finalizarea procesului de admitere se va face în perioada de înscriere și presupune completarea aplicației de preînscriere cu adăugarea unor documente si informații importante pentru validarea înscrierii (act identitate, diploma bac, certificat naștere/căsătorie, medie BAC, medii de departajare).

 

Vă mulțumim pentru interesul manifestat!